Klein stukje varen
Door: Thijs
Blijf op de hoogte en volg Thijs
02 Augustus 2011 | India, New Delhi
We liggen hier aan een kade waar verder eigenlijk helemaal niks is. Er is wel nog een stukje bulk-terminal, maar er is geen dorp of stad bij. De vrachtwagens zijn ook moeilijk te volgen, want er staan wel heel veel containers hier. Daarbij rijden alle vrachtwagen hier ook in het donker gewoon zonder licht..
Aan de andere kant hebben we wel een klein eilandje liggen bij wijze van golf breker met een paar huisjes er op en allemaal oude reddingssloepen die als vissersbootjes dienen.
Verder blijft het moeilijk om foto's te maken, omdat de lens gelijk beslaat zo gauw je buiten staat..
Als het goed is vertrekken we vanavond rond 22uur weer, maar dat kan ook 2 uur snachts worden als we op hoog water moeten wachten. We gaan dan naar Salalah in Oman, waar Ward aan boord zal komen.
Ohja, ook weer wat gaan sporten hier, steeds samen met Rahul als warming up tafeltennissen en dan even op de ergometer.
Grt, Thijs
Ps, even opgezocht, het eilandje heet Shiyal Bet. Ziet er zeer klein uit (zie foto), maar er schijnen toch 8000 mensen op te wonen. Het is het enige eiland van india waar ze geen stroomvoorziening hebben.
05 Augustus 2011 - 17:13
Thijs :
Op dat eilandje! naja die indiers zijn wel klein. Klinkt dat je wel naar je zin hebt daar. Niet teveel sporten, anders kan ik je niet meer bijhouden met de fiets;)
Gr!